Despre mine

  • Hai sa "socializam"

Despre mine

Mr. Nicu cu chitaraM-am nascut la 11 decembrie 1975 in localitatea Seini, judetul Maramures.

Vorbesc cursiv 3 limbi: romana, engleza si maghiara.

Ca si pregatire profesionala, formarea mea este in domeniul agro-turismului, dar avand aceasta pasiune pentru muzica si dorinta de a ma implica in educatia copiilor, am devenit un artist-interpret autodidact, lucru de care sunt foarte mandru.

Sotia mea, Mihaela, este profesoara de limba engleza si ma sustine atat moral cat si implicandu-se in mod direct in diversele aspecte ale pregatirii unui spectacol. Am doua fete, Sonia de 10 ani si Ariana de 6 ani, ele fiind primii copii care asculta piesele compuse si totodata sunt primii mei critici.

Incepand din 1996 sunt lider cercetas in cadrul Organizatiei Nationale “Cercetasii Romaniei”, unde am trait si traiesc in continuare experiente minunate de viata. Aici am invatat foarte multe lucruri care m-au ajutat sa devin mai puternic, mai increzator in fortele mele, mai creativ, sociabil; astfel pentru mine cercetasia a devenit pur si simplu un mod de viata!

Din 2010, am descoperit pe internet cativa artisti din diverse tari care organizau spectacole pentru copii; astfel intr-o luna eram pregatit sa sustin si eu primul spectacol.

In prezent locuiesc din nou la Cluj, dar in continuare “fac naveta” zilnic prin Transylvania in zona Baia Mare, Satu Mare, Sighetul Marmatiei, Dej, Beclean, Zalau, Cluj, etc.

 

Galerie foto

  • In spectacol In spectacol

  • Cercetasii Cercetasii

  • Atelierul de reciclare Atelierul de reciclare

  • Noi facem muzica Noi facem muzica