Comanda acum!

  • Hai sa "socializam"

Comanda acum!

Dragii mei,

Educatia corespunzatoare a copiilor nostri este un obiectiv important pentru orice parinte responsabil. Muzica si dansul sunt metode de educare non-formala extrem de eficiente, tocmai de accea ma bucur sa pot fi prezent in viata dvs. si a copiilor dvs. prin intermediul DVD-urilor educative pe care le-am realizat. Obiectivele muzicii mele sunt foarte bine alese sa indrume copiii pe drumul greu al descoperirilor, al comportamentului potrivit in societate si in familie, al dezvoltarii fizice si psihice armonioase si pentru stimularea aptitudinilor artistice. 

Toti copiii, de la nou-nascuti la 8 sau 9 ani, participa cu mare interes la spectacolele mele. In special pentru ei sunt gandite momentele artistice, iar metodele mele ajuta la formarea deprinderilor elementare cuprinse sugestiv in “cei 7 ani de acasa”.

Poti sa alegi sa comanzi pentru copilul tau sau pentru copiii prietenior tai cate un DVD sau pachetul promotional de 2 DVD-uri cu dedicatie la un pret special. Un DVD cu Mr. Nicu este un cadou deosebit pentru o aniversare.

 
Cu drag,
Mr. Nicu


Formular de comanda

Numele*

Email*

Localitatea*

Adresa de livrare*


Comanda mea:

coperta DVD oscar in orascalatoria lui oscar - coperta DVD

  • “DVD1 – Oscar merge in oras – 25 lei” – bucati:
  • “DVD2 – Calatoria lui Oscar in jurul lumii – 20 lei” – bucati:
  • “Pachet promo DVD1+DVD2 – 35 lei” – bucati:

Toate DVD-urile comandate online se livreaza cu dedicatie de la Mr. Nicu. Pentru cine doresti sa fie dedicatia?Doresc livrarea prin:

La unele gradinite sunt educatoare care s-au oferit sa asiste la distribuirea DVD-urilor cu Mr. Nicu. Daca alegi aceasta optiune, te rog sa mentionezi mai jos numele gradinitei tale.

Partenerii sunt prietenii lui Mr. Nicu care s-au oferit sa distribuie gratuit DVD-urile in localitatea lor. Daca alegi aceasta optiune, iti voi comunica prin email daca avem un partener in localitatea ta.

Mesaj (optional)